7e plaats voor Tren Meuleman van Odival Eibergen in Didam


EIBERGEN – Nu de corona regels zijn afgeschaft mogen er weer turnwedstrijden worden geturnd. En de eerste was in Didam in het turn – en sportcentrum Montferland. Vier jongens van Odival uit Eibergen hebben daar aan de individuele wedstrijd meegedaan. Voor Odival deden mee: Jack Bussink, Luka Caloski, Sjoerd de Groot en Tren Meuleman, zij komen uit in de categorie Pupil C.

Nieuwe oefenstof
In deze wedstrijd deden er 37 turners mee. In dit seizoen is er geheel nieuwe oefenstof ontwikkeld en zijn de niveaus geherstructureerd. Op de wedstrijd gingen de turners van Odival er voor om een goed resultaat te behalen en op veel toestellen ging het heel erg goed. Deze wedstrijd was de eerste individuele wedstrijd van dit seizoen en was een uitgestelde wedstrijd van februari. De 7e plaats voor Tren Meuleman was een fijne verrassing. Heel erg goed werd er door de jongens gepresteerd op vloer, voltige, ringen en sprong. De ringoefening van Tren Meuleman was zo goed dat hij daar een derde plaats behaalde.

Wedstrijdniveau
Op sprong behaalde Tren een zevende plaats. Luka Caloski is nieuw bij het wedstrijdturnen van Odival. Luka deed het erg goed en behaalde goede cijfers op vloer en sprong. Hij behaalde daar een 2e en een 6e plaats. De eindplaats was een 17e met een eindscore van 82.55 punten. Jack Bussink deed het goed op voltige waar hij een verdienstelijke 7e plaats behaalde, Jack werd in de totaalscore 26e met een totaalscore van 79.00 punten. Sjoerd de Groot werd 27e met een puntentotaal van 78.45 punten. De jongens waren erg blij om weer te kunnen turnen in dit seizoen op wedstrijdniveau. Naar de trainingen gaan ze inmiddels weer met plezier . De volgende wedstrijd is op 21 mei in Nijmegen. Alles is te volgen op de website van Odival te weten www.odival.nl

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven