Afscheid gemeenteraad op 29 maart om 19.30 uur in gemeentehuis


BERKELLAND – De gemeenteraad van Berkelland komt op dinsdag 29 maart om 19.30 uur bijeen voor een openbare vergadering. Tijdens deze vergadering die gehouden wordt in de raadzaal van het gemeentehuis, Marktstraat 1, Borculo wordt afscheid genomen van raadsleden. U bent van harte welkom.

De agenda ziet er als volgt uit:

  1. Opening
  2. Spreekgelegenheid voor het publiek
  3. Vaststellen agenda
  4. Oordeel over de rechtmatigheid van de verkiezingen en onderzoek geloofsbrieven nieuwe raadsleden. Voorstel besluit tot toelaten nieuwe raadsleden
  5. Afscheid vertrekkende raadsleden
  6. Sluiting

Inspreken
Als u gebruik wilt maken van het spreekrecht kunt u zich melden bij de griffie. Dit kan tot uiterlijk 16.00 uur op de dag van de vergadering. Dit doet u door te bellen naar 0545-250 805 of te mailen naar [email protected]. U krijgt voor het inspreken maximaal 5 minuten de tijd. Hierna krijgen alle leden de mogelijkheid om vragen te stellen, maar is er geen ruimte voor een gesprek.

Stukken op website
U vindt de volledige agenda en de stukken die op de raadsvergadering betrekking hebben op onze website.

Live via internet te volgen
U kunt de raadsvergadering live volgen via de livestream.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven