Bedrijventerreinen in Ruurlo en Borculo behalen certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen


RUURLO /BORCULO – De bedrijventerreinen in Ruurlo en Borculo hebben opnieuw het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) behaald. Dankzij goede samenwerking is de afgelopen jaren flink gewerkt aan het schoon, heel en veilig maken en houden van de bedrijventerreinen. Verkeersveiligheid, tegengaan van verpaupering en het bestrijden van criminele ondermijning stonden steevast op het programma.

Samenwerking
In het auditrapport van keuringsinstantie KIWA wordt vooral ook de goede samenwerking tussen de verschillende partijen geprezen. Dat is de samenwerking tussen de bedrijvenparkvereniging, gemeente, brandweer, politie en collectieve beveiliger. Het certificaat is door wethouder Gerjan Teselink uitgereikt op 3 en 14 maart aan respectievelijk Parkmanagement Borculo en de Belangenvereniging Bedrijventerreinen Ruurlo.

Verantwoordelijkheid
Wethouder Economie Gerjan Teselink is dan ook trots op het wederom toekennen van het keurmerk. “Op al die verschillende terreinen in Berkelland wordt bijzonder goed samengewerkt. Zo’n samenwerking kun je alleen aangaan vanuit een gedeelde verantwoordelijkheid. De boel is goed op orde en de partijen weten elkaar prima te vinden.

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven