Bert-Jan Heupers keert terug bij Sportclub Neede


NEEDE – Bert-Jan Heupers keert komend seizoen terug bij Sportclub Neede. Het wordt voor Heupers zijn derde periode op Sportpark  ’t Haantje. Dit keert zal Heupers overigens niet als hoofdtrainer instappen, hij wordt namelijk assistent trainer van Colin Stokkers. Heupers maakte het nieuws gisteren zelf bekend.

Donderdagavond
“Ondanks mijn sabatical als hoofdtrainer toch een uitdaging als assistent trainer aangegaan!”. Zo lezen we op de LinkedIn pagina van Heupers. “Hierbij kan ik met trots melden dat ik voor komend seizoen rond ben gekomen als assistent trainer van Sp.Neede 1. Mooi om te merken dat VTZ en bestuur mij naast Colin Stokkers als toegevoegde waarde zien om de ingeslagen weg sportief nog meer een boost te geven. Na 7 jaar weer terug op t oude nest bij Sp.Neede ,dit keer dus als assistent van hoofdtrainer Colin Stokkers op de donderdag avond”. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven