Bezoek de Kormelink Carrièredag op zaterdag 2 april 2022


RIETMOLEN – Op zaterdag 2 april vindt de eerste Kormelink Carrièredag plaats. Het bouwbedrijf in Rietmolen heeft diverse interessante vacatures openstaan. Solliciteren is niet nodig. Liever zien ze werkzoekenden direct op kantoor om kennis te maken. Directeur Walter Kormelink kijkt naar de Kormelink Carrièredag uit. “Sollicitatiebrieven en cv’s zijn dus niet alleszeggend. Een heel goede werkvoorbereider hoeft geen schrijftalent te zijn. En iemand zonder ervaring in de bouw kan misschien wel de beste service monteur zijn. Daarom hebben we besloten de eerste stap in de sollicitatieprocedure over te slaan en direct het gesprek met mogelijke nieuwe collega’s aan te gaan. Van projectleider, timmerman, kostendeskundige tot werkorganisator en service medewerker; we komen graag met je in contact.”

Over Kormelink
Aannemersbedrijf Kormelink is een familiebedrijf dat inmiddels al meer dan 100 jaar bestaat. Er worden projecten ontwikkeld en gerealiseerd vanuit Haaksbergen en Rietmolen. Ons team bestaat uit 75 vakspecialisten met een gezonde mix tussen jonge talenten en ervaren professionals. Kormelink bestaat uit drie onderdelen: projecten, timmerfabriek en service, onderhoud en verduurzaaming.

Kom bij ons langs
Iedereen die op zoek is naar een uitdagende en veelzijdige carrière in de bouw, op kantoor of in de timmerfabriek is van harte welkom op de Kormelink Carrièredag. Een mooie gelegenheid om je toekomstige collega’s te ontmoeten en alle informatie te verzamelen die je nodig hebt. Geïnteresseerden zijn van harte welkom van 10.00 tot 14.00 uur aan ’t Halt 2 in Rietmolen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven