Bijeenkomst: Capaciteitsproblemen op het elektriciteitsnet


BERKELLAND – De gemeente Berkelland, Bedrijvenkring Berkelland, gemeente Oost Gelre en de IKGL organiseren gezamenlijk een bijeenkomst over de zogenoemde netcongestie die speelt binnen de gemeente Berkelland en Oost Gelre.

Netcongestie
De ondernemer wil zeker meewerken aan verduurzamen! Toch heerst bij ondernemers onduidelijkheid over wat er nu wel of niet mogelijk is met duurzame energieopwekking. Waar is er wel ruimte op het net, waar zijn er problemen en hoe wordt dit aangepakt en opgelost? Het is nodig dat partijen aan het stuur vertellen wat mogelijk of anders onmogelijk is! Een ondernemer wil weten waar hij aan toe is voordat hij investeert en voordat hij kostbare beslissingen neemt voor de toekomst. Daarom wordt er een gezamenlijke meeting georganiseerd voor alle ondernemers die interesse hebben in dit onderwerp, op donderdag 31 maart om 16.00 uur in De Mattelier in Groenlo.

Programma

15.30 uur Inloop

16.00 uur Welkom en start programma met de volgende gastsprekers:

  • Liander: Joël van Tiem (gebiedsregisseur) en Wesley van Aalten (relatiemanager strategie en omgeving)
  • Jan Straatman (Energie Expertise Centra) Tevens gespreksleider

17.00 uur Vragen en interactie met de zaal

17.30 uur Einde officiële programma, start netwerkborrel.

18.30 uur Einde meeting

U kunt zich online aanmelden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven