Concert met jubilarissen Excelsior Gelselaar

GELSELAAR- Zaterdagavond 19 maart is het eindelijk zover: muziekvereniging Excelsior Gelselaar mag weer voor een volle zaal spelen! Ook worden die avond vier jubilarissen gehuldigd. Jan Stoltenberg, Dinie de Vries-Stoltenberg, René Ooijman en Erika Wannink zijn respectievelijk 65, 50, 40 en 25 jaar lid van de vereniging.

Door het leerlingenorkest, het harmonieorkest en de malletband wordt een gevarieerd programma ten gehore gebracht, bestaande uit stukken die de leden de afgelopen twee jaar hebben ingestudeerd, maar net niet konden uitvoeren omdat telkens vlak voor een concert de maatregelen werden aangescherpt. Iedereen is van harte welkom op deze avond diebegint om 19.30 uur. De entree is 2,50.

Eurovisie Songfestival
Het volgende concert van Excelsior is op 21 mei. Dan zullen veel grote successen uit de geschiedenis van het Eurovisie Songfestival gespeeld worden. Voor die gelegenheid wordt de vereniging aangevuld met een combo en zang.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven