‘Dansgarde Puur’ van NCG De Vlearmuze showen nieuwe pakjes


NEEDE – Eindelijk mochten de meiden van Dansgarde Puur hun nieuwe dansgardepakje showen die bekostigt zijn door het Noaberfonds Berkelland, de Sichting Kanjers voor Kanjers en de Stichting Pak An. Wat waren de meiden zenuwachtig. Na maanden oefenen mochten ze maandagavond voor het eerst hun dans laten zien, wat eerder niet mogelijk was door de corona.

Kanjers voor Kanjers had nog een verrassing in petto voor ons. Ballonnen en champagne werden er tevoorschijn gehaald, wat van deze avond letterlijk een knalavond maakte. Na het proosten met kinderchampagne, foto’s en een interview sluit men deze periode af en is het tijd voor nieuwe spetterende dans. Dat betekend dat de meiden vanaf nu elke maandagavond keihard gaan oefenen om straks in het nieuwe seizoen weer een mooie dans kunnen laten zien.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven