Derde plaats ’t Broek 11e AKF competitie wedstrijd


BERKELLAND – Onder een stralende zon werd de elfde en voorlaatste AKF competitie gehouden vanuit Barchem. Op het mooie maar vrij lange parkoers liet koploper Zwolle (Groenlo) zich ditmaal verrassen door Klein Dochteren. De mannen uit Klein Dochteren behaalden een prima score van 53 schoten. Zwolle deed het met 55 schoten en een tweede plaats zeker niet slecht. Ook ’t Broek (Ruurlo) was met een derde plaats en 59 schoten niet ontevreden. De voorsprong van Zwolle is met nog 1 wedstrijd te gaan 23 schoten op Klein Dochteren. Respelhoek (Geesteren) de nummer drie in het tussenklassement was ditmaal vierde met 60 schoten.

Kaarten lijken geschud
De koplopers sloegen een klein gaatje maar daarachter waren de verschillen niet groot tijdens deze competitiewedstrijd. Onderlingen (Haarlo) noteerde net als Respelhoek 60 schoten en werd vijfde. Eibergen stelde ditmaal wat teleur met 69 schoten en een negende plaats. Met deze scores passeerde Onderlingen het team uit Eibergen. Met 1 schot voorsprong op Eibergen staat Onderlingen op een zevende plaats. De overige teams staan dermate ver uit elkaar dat de kaarten geschud lijken.

Volgende wedstrijd in Geesteren
In de tweede klasse had Dijkhoek (Borculo) een redelijk dag door met 70 schoten op een zesde plaats te eindigen. Dit was 5 schoten meer dan thuisploeg Heksenkring (Barchem) dat met 65 schoten optimaal gebruik maakte van het thuisvoordeel. Koploper Klein Dochteren 2 liet met 64 schoten geen steken vallen en pakte de dagwinst. Dijkhoek staat nu drie schoten achter op Onderlingen 2 in de totaalstand. Een tweede plaats is dus nog haalbaar. Heksenkring dat vijfde staat kan in de laatste competitie nog een plaatsje opschuiven indien men Eibergen 2 met 1 schot verslaat. De volgende en laatste competitie is op 30 April bij KV Respelhoek. In de tussenliggende weken wordt o.a. de Gelderse Kampioenschappen georganiseerd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven