Excelsior Eibergen huldigt jubilarissen tijdens jaarvergadering


EIBERGEN – Na een door corona afgelaste jaarvergadering in 2020 en een ‘online’ variant in 2021, was het op dinsdag 22 maart j.l. tijd voor een jaarvergadering als vanouds. Deze vergadering werd traditiegetrouw afgesloten met het huldigen van de jubilarissen. De leden vierden het maar liefst 60 jarig jubileum van Hennie te Velthuis als zeer actief en betrokken lid van Excelsior. Jan te Velthuis (geen familie) is al ruim 40 jaar betrokken bij de vereniging en volgens de officiële papieren 25 jaar lid van de vereniging. 25 jubileum jaren zijn er ook voor secretaris Davie Klein Gunnewiek en voorzitter Nick Lurvink.

Excelsior is trots op deze betrokken leden en hoopt nog lang van hun (muzikale) kwaliteiten gebruik te mogen maken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven