Fakkelprotest tegen coronabeleid in Eibergen


EIBERGEN – Honderden mensen hebben woensdagavond in Eibergen geprotesteerd tegen het coronabeleid. De zogeheten fakkeltocht was via social media aangekondigd. De lopende stoet werd ondersteund door enkele tractoren, fakkels en muziek. De sfeer was goed, sommige omstanders die kwamen kijken sloten zelfs aan bij de stoet. 

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Fakkelprotest tegen coronabeleid in Eibergen”

 1. Tante Bertha

  Als schoonmaakster/themamiddag-organisator van Buurthuis Het Geschilde Tomaatje wil ik me graag verontschuldigen voor deze dorpsgenoten. Het was niet de bedoeling dat dit zo uit de hand had moeten lopen, dit was eigenlijk onderdeel van een theatervoorstelling in t Spieker van de vereniging van geestelijk minderwaardigen (VVGM). Helaas waren er een aantal ontsnapt uit hun kooien. We hopen dat dit niet vaker gebeurd.
  mvg,
  Tante Bertha

 2. Beste Eibergenaren, ik weet niet of het bij jullie is binnen gekomen maar de corona maatregelen zijn afgeschaft. Vreselijk domme actie.

 3. zwarver gait

  Als deskundig expert uit elders heb ik es ff onderzoek gedaan naar de ledenlijst van de (VVGM) en daaruit blijkt dat 90% van de tweede kamerleden ook lid is (gedwongen weliswaar) van deze illustere vereniging. afz. zwarver gait, vaste niet-klant van het Geschilde Tomaatje.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven