Gemini verkoopt weer heerlijke chocolade paaseitjes


BORCULO – Vanwege corona kon de jaarlijkse paaseitjesactie van volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini de laatste 2 jaar niet doorgaan Nu het weer kan, gaan er zaterdag 2 april in Borculo weer leden langs de deur om zakjes heerlijke, gevulde chocolade paaseitjes te verkopen. Ilse Heethaar en Daphne Klein Braskamp, speelsters van Dames 3, hebben de organisatie van deze actie op zich genomen en hopen het met behulp van vele leden weer tot een groot succes te maken. Zaterdag zijn zij in sportaccommodatie ’t Timpke, waar zij niet alleen zakjes met paaseitjes verkopen, maar waar ook de leden geïnformeerd, geïnstrueerd en bevoorraad worden voordat zij met hun koopwaar Borculo ingaan. De zakjes met paaseitjes kosten 3 euro per stuk, 2 zakjes zijn er voor 5 euro. De actie is in samenwerking met Bakker Jos en zal plaatsvinden van 10.00 tot 13.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven