Jan-Willem Schepers schoolvoetbaltoernooi groep 3 & 4 bij v.v. DEO


BORCULO – Op woensdagmiddag 6 april aanstaande organiseert voetbalvereniging DEO, evenals voorgaande jaren, het Jan-Willem Schepers schoolvoetbaltoernooi voor groep 3 en 4 van de basisscholen in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo. Aan dit voetbaltoernooi, dat gehouden wordt op het sportcomplex van v.v. DEO, doen ook dit jaar weer veel jongens en meisjes mee; wel geteld 14 teams van 8 basisscholen met in totaal zo’n 100 kinderen.


Zestallen

Alle basisscholen uit de genoemde plaatsen hebben hun deelname toegezegd. Er wordt gespeeld in zestallen op een kwart voetbalveld. Het toernooi begint woensdagmiddag om 14.30 uur. Het belooft een hele mooie en gezellige voetbalmiddag te worden, waarbij uiteraard ook wordt gedacht aan de bezoekende ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en klasgenoten. Zo zal er een springkussen aanwezig zijn en is er de mogelijkheid tot gezicht schminken. “Wij hopen u woensdagmiddag 6 april op Sportpark Dijkhoek aan de Platvoetsdijk 8 in Borculo te mogen begroeten!”. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven