Jubilarissen v.v. Lochuizen


LOCHUIZEN – Maandag 7 maart heeft er, na twee jaar afwezigheid, weer een fysieke algemene ledenvergadering van VV Lochuizen plaatsgevonden in het Noabershoes. Hiervoor zijn alle jubilarissen van het jaar 2020 en 2021 uitgenodigd, waarvan er 9 jubilarissen aanwezig waren om deze avond het speldje in ontvangst te nemen van voorzitter Bat ter Haar (links op de foto). 3 jubilarissen hebben de mijlpaal van 60 jaar lid bereikt. Zij kregen hiervoor een oorkonde. Daarnaast werden alle leden bedankt voor hun steun en medewerking in de afgelopen lastige periode.

Foto van links naar rechts:
Bat ter Haar (voorzitter) Henk Slagman (60 jaar lid) Johan Schepers (60 jaar lid) Tonnie Schuurman (40 jaar lid) Jan Roerink (60 jaar lid) Twan ten Elsen (25 jaar lid) Anton ter Haar (40 jaar) Bennie ten Elsen (50 jaar lid) Gerrit Voortman (50 jaar lid) Stefan Waarlo (25 jaar lid)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven