Kolderhoeve Party 2022: Eindelijk weer een dampend en stampend feest


RIETMOLEN – Een manage omgebouwd tot feesttent, met daar in honderden feestgangers die volop genieten van optredens van diverse artiesten. Het was 2 jaar lang heel ongewoon en bijna niet in te denken. Zaterdagavond 19 maart 2022 zal voor de bezoekers van de Kolderhoeve Party 2022 dan ook een bijzondere datum geweest zijn. Zij konden eindelijk weer eens op een ouderwetse manier los gaan. Feesten, dansen en een drankje in de hand. Daar konden de bezoekers wel weer aan wennen. Voor zondag 20 maart zijn nog kaarten verkrijgbaar aan de kassa a 15 euro per stuk. Op het programma staan dan o.a. Harten 10 en De Paloma’s, tevens zal de Formule 1 wedstrijd in Bahrein live op een grootscherm worden getoond. Kijk voor het laatste nieuws op www.kolderhoeveparty.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven