Lachertje in het amateurvoetbal: Westendorp komt weer niet opdagen in Geesteren

GEESTEREN- Al jaren lang zijn ze het lelijke eendje van het amateurvoetbal in onze regio, maar dit seizoen maakt de voetbalclub Westendorp er wel helemaal een potje van. De ploeg van trainer Stephan Fleming kwam donderdagavond voor de zoveelste keer niet opdagen in Geesteren. Westendorp heeft inmiddels hiervoor al drie punten in mindering gekregen van de KNVB.

KNVB vs. Westendorp
Onder de indruk lijkt Westendorp niet te zijn van de voetbalbond. Ondanks dat de KNVB het duel met GSV’63 steevast weer inplant, komt men even zo vaak gewoon niet opdagen. Grootste slachtoffer is GSV’63. De ploeg van Mark Reinders stond gisteravond al op het veld. “Wij kregen het wedstrijdsecretariaat van Westendorp pas om 20.00 uur te pakken. Toen stonden wij al klaar op het veld. Ze gaven aan dat ze de KNVB vanochtend bericht hadden gedaan”. Laat Reinders donderdagavond weten. 

Spelen is een uitzondering
Een wedstrijd spelen is voor Westendorp een uitzondering. Na de extra lange winterstop hebben we de spelers van Westendorp nog naar weinig in actie gezien. Toen ze wel een keer de moeite namen af te reizen naar hun tegenstander werd het in Barchem maar liefst 13-0 voor SVBV. Grote vraag is dan ook hoelang Westendorp zich zelf nog voorschut wil blijven zetten, maar misschien is de vraag nog wel grote hoelang de KNVB dit nog blijft accepteren.

Foto: Archief wedstrijd DEO -Westendorp eerder dit seizoen 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven