Lancering Facebookpagina Uit In Neede

NEEDE – Sinds zaterdag 26 februari 2022 is ‘Uit In Neede’ actief op Facebook. “Onze blijdschap kan niet op, want onze uit-agenda begint weer goed gevuld te raken. Na de succesvolle website lancering in Juni 2021, houden wij jou vanaf heden, naast onze website, ook via social media op de hoogte”. Zegt Jan Willem Wensink, een van de initiatiefnemers van het platform. 

Het platform
Jij hoeft je nooit meer af te vragen wat er te doen is in de omgeving, want met Uit In Neede ben je altijd up-to-date van alle activiteiten en accommodaties in Neede, Rietmolen, Lochuizen en Noordijk. Op website, welke geschikt is voor jong en oud, vind je alles overzichtelijk weergegeven, inclusief handige filteropties.

Kortom, het platform Uit In Neede is dé plek voor het stimuleren van samenkomst, ontmoeting en ondernemerschap. Want er is altijd wel wat te beleven! “Daarom nodigen wij jou van harte uit om een kijkje te nemen op onze website én Facebook-pagina. Ga daarom snel naar onze Facebook-pagina en druk op de ‘’vind ik leuk knop’’ zodat je, als boeker en bezoeker, altijd op de hoogte bent van alle activiteiten en accommodaties in en rondom Neede”. 

Organiseer jij een activiteit? Meld je aan!
“Wij kunnen de agenda weer vullen! Dus organiseer jij activiteiten en/of heb je een verhuurbare accommodatie? Meld je dan aan via http://www.uitinneede.nl/aanmelden zodat we ‘met mekare en veur mekare’ een goed gevuld platform realiseren voor alle inwoners van oud gemeente Neede”.

Uit In Neede – Alle activiteiten en accommodaties op één platform.  Ga naarhttp://www.uitinneede.nl en like  de Facebook-pagina Uit In Neede .

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven