Online bijeenkomst café Doodgewoon regio Achterhoek op 8 maart

BERKELLAND – Veel dingen die altijd zo vanzelfsprekend leken, waren door corona niet meer mogelijk. We missen in deze tijd veel waar we zo aan gehecht zijn. Hoe gaat u om met allerlei vormen van verlies van dat wat u dierbaar was? En hoe is het om afscheid te hebben moeten nemen van dierbaren in coronatijd. Hoe kijkt u naar de toekomst? Zijn er dingen uit deze periode die u juist wilt vasthouden?

Tijdens dit online Café op 8 maart licht geestelijk verzorger Henri Knol dit thema toe en gaan we in gesprek over zowel ervaringen van gemis als de waardevolle ontdekkingen. Café Doodgewoon zal ook deze keer digitaal georganiseerd worden. Net als anders is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. De bijeenkomst begint om 19.00 en is om 20.30 uur afgelopen. Informeren en aanmelden kan via 06-22243393. U krijgt een link toegestuurd om deel te nemen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven