Parkeerplaats Albert Heijn Borculo wordt ‘blauwe zone’


BORCULO – Tijdloos shoppen in Borculo en je auto parkeren op de parkeerplaats bij de plaatselijke Albert Heijn. Dat is nu nog mogelijk, maar daar komt verandering in. Vanaf 21 maart aanstaande zal de parkeerplaats bij de Albert Heijn in Borculo veranderen in een blauwe zone. Dit betekent dat je een parkeerschijf, zichtbaar,  achter de voorruit van je auto moet leggen. Vanaf dan mag je nog maar twee uur geparkeerd staan op de parkeerplaats, net als bij de parkeerplaatsen in het centrum van Borculo en een deel van de parkeerplaatsen bij het gemeentehuis het geval is.

Werkzaamheden
Aankomende week zullen er in verband met voornoemde reden werkzaamheden plaatsvinden op de parkeerplaats bij de Albert Heijn, dit kan tot wat overlast leiden. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven