PVDA Berkelland in actie voor Oekraïne

BERKELLAND – Rijst, thee, aardbeienjam, toiletpapier, blikken soep, maandverband, zeep, tandpasta, tandenborstels, knuffels, water… Zoveel lieve mensen brachten vandaag iets mee voor Oekraïne. “Samen kunnen we een klein beetje helpen in deze zwarte tijd”. Zegt Betsy Wormgoor lijsttrekker van de PVDA Berkelland. 

 
Vandaag zamelde de PvdA Berkelland spullen in voor Oekraïne bij Albert Heijn Neede en de Coop Ruurlo. De Stichting Spoetnik – humanitaire hulp aan Oekraïne had een lijst met noodzakelijke waren gemaakt. “Hartverwarmend wat er allemaal geschonken is voor Oekraïne. Maandag leveren we alles in bij Humanitaire Kringloopwinkel Bohero die voor verder transport gaat zorgen. Hulde voor Neede en Ruurlo!”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven