Redelijk resultaat KV ’t Broek ondanks afwezigheid kopman Zieverink


RUURLO – KV Zwolle (Groenlo) morst kostbare punten door achter alle directe tegenstanders als vijfde te eindige in de inhaalwedstrijd. Met nog 1 wedstrijd te gaan is de voorsprong in het totaal klassement verdampt en heeft men een achterstand van 5 punten op nummer 1 Ons Streven uit Tilligte. ’t Broek (Ruurlo) wist een redelijk resultaat neer te zetten door als 9e te eindigen. De competitie werd gespeeld onder prima weersomstandigheden op het mooie parkoers in Mander.

Geblesseerd
Ons Streven de nieuwe nummer 1 in het totaalklassement was met 45 schoten de beste van de dag. Beuningen volgde met 47 schoten op de 2e plaats voor Mander dat 48 schoten lieten noteren. Zwolle volgde slechts op de zesde plaats nog achter De Brink en Lattrop Brecklenkamp met een score van 50 schoten. ’t Broek uit Ruurlo had 56 schoten nodig net als naaste concurrent de Beuningen 2. ’t Broek moest helaas starten zonder kopman Patrick Zieverink die geblesseerd thuis bleef. Ondanks dat zetten de mannen uit Ruurlo een nette wedstrijd neer. Een aantal schoten minder had gekund en eigenlijk gemoeten was de conclusie achteraf. Niet dat het veel uit maakte voor de uitslag aangezien Vooruitzicht dat achtste werd 51 schoten liet noteren.

Nieuwe koploper
Ons Streven is nu de koploper in de tussenstand met 75 punten. Beuningen bezet de tweede plaats met 72 punten en Mander en Zwolle volgen met 70 punten op de gedeeld derde plaats. ’t Broek bezet met 37 punten de negende plaats.
De 7e en laatste Landelijke Straatwedstrijd is 27 maart a.s. Deze zal plaatsvinden in Zwolle (bij Groenlo).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven