Schuurman BZC blijft maar verliezen


BORCULO – Schuurman BZC moet in 2022 nederlaag op nederlaag incasseren. Dit weekend stond er een dubbelprogramma op de rol voor de Borculoërs. Vrijdagavond trof men in Barendrecht ZPB H&L Productions en zaterdagavond was De Ham uit Krommenie de tegenstander. Beide ploegen staan bij Schuurman BZC in de buurt in de ranglijst. Echter kreeg de ploeg van trainer Jeroen Kuilman beide keren een flinke nederlaag te verwerken. Vrijdagavond werd het 19-6, waardoor ZPB verder uitliep. De Ham stond tot aan het duel nog onder Schuurman BZC, maar door een 19-11 nederlaag is De Ham Schuurman BZC gepasseerd op de ranglijst. Door het slechte weekend is de Borculose eredivisionist afgezakt naar de 11de plek op de ranglijst.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven