The Travel Club Marieke maakt comeback


RUURLO – Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan! Met die woorden kondigde Marieke van Laarhoven uit Ruurlo haar terugkeer als zelfstandig ondernemer in de reiswereld aan. “Na 1,5 jaar geleden de reiswereld de rug toe hebben gekeerd kan ik met veel trots en passie zeggen; I’m back!” Door het uitbreken van de coronapandemie viel de reiswereld in maart 2020 abrupt stil. Een lastige periode volgde voor Marieke. Ze deed immers niets liever dan een fantastische vakantie verzorgen voor haar klanten. “Natuurlijk weet je eerst totaal niet wat je overkomt, je denkt in het begin dat het met een paar weken allemaal wel weer achter de rug zal zijn”. Zoals iedereen nu weet was dat niet het geval. Op vakantie gaan was ineens niet meer zo normaal als voor maart 2020. Marieke keek het een paar maanden aan, maar nam aan het eind van de zomer van 2020 met een knoop in haar maag het besluit haar onderneming stop te zetten. Ze zocht na 10 jaar als zelfstandig ondernemer te hebben gewerkt een baan.
Werken buiten de deur
Marieke ging zoals dat heet buiten de deur werken. Eerst als intercedent bij Olympia in Lichtenvoorde. Marieke had natuurlijk altijd veel alleen gewerkt en nu had ze ineens collega’s. “Dat was even wennen natuurlijk, maar ik moet zeggen dat beviel me best goed”. Na een klein jaar begon Marieke de reiswereld toch te missen, ze besloot om in te gaan op een aanbieding van Divingworld in Doetinchem. “Het voelde als thuiskomen”. Zegt Marieke die daarmee doelt op het feit dat ze weer werkzaam werd in de reiswereld. Langzaam maar boekten mensen weer wat vaker een vakantie. Inmiddels lijkt corona niet meer ons dagelijks leven te beheersen. Toch bleef het ondernemerschap bij Marieke altijd kriebelen. Daarom heeft ze in februari van dit jaar de stoute schoenen aangetrokken en heeft ze zich weer aangesloten bij franchiseclub ‘The Travel Club’. Terug op het oude nest dus. “Voor zowel vakantie- als zakelijke reizen kan iedereen vanaf nu weer bij mij terecht”. Een incentive organiseren voor jouw bedrijf? Marieke werkt samen met veel agentschappen om zo een fantastisch programma te kunnen samenstellen. “Dus bespaar tijd en geld en laat mij jou ontzorgen”. Zegt Marieke enthousiast. Vanaf 15 februari zijn haar “deur” weer officieel opengegaan.

Interesse
Wil jij advies op maat en tijd besparen bij het zoeken naar jouw ideale vakantie? Neem dan contact op met The Travel Club Marieke van Marieke van Laarhoven-Lodeweges via 06-46098969 of [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven