Tijdens gemeenteraadsverkiezingen gratis vervoer naar stembureau

EIBERGEN- Laat u stem niet verloren gaan, omdat u geen vervoersmogelijkheid heeft om het stembureau te kunnen bezoeken. Tijdens de verkiezingsdagen voor de gemeenteraad op 14, 15 en 16 maart kunt u gratis gebruik maken van de electrocar voor een retourritje van en naar het stembureau De Huve in Eibergen.

Vervoer met de Electrocar Eibergen is bedoeld voor ouderen, die niet meer zelfstandig kunnen reizen en voor wie een langere afstand lopen een probleem is. Ook personen, die tijdelijk een  fysieke beperking hebben kunnen gebruik maken van de electrocar. De electrocar rijdt dagelijks van 9.00 – 18.00 uur in een straal van ca. 4 km vanuit het centrum van Eibergen gemeten. De rollator meenemen is geen enkel probleem.

Maak tijdig een afspraak tussen (9.00 – 18.00 uur) en bel naar 06 – 10 82 05 79

Meer informatie vindt u op de website:  https://electrocareibergen.nl

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven