Tips en tricks belastingaangifte in bieb


EIBERGEN – Op vrijdag 1 april 2022 (19.30 uur) verzorgt Dick van Silfhout in de Bibliotheek Eibergen een informatieavond over het doen van belastingaangifte. De avond is gratis, maar aanmelden op http://www.oostachterhoek.nl/belasting is wel nodig.

Tips en tricks belastingaangifte
Bij de meeste mensen is hij alweer op de mat gevallen, de blauwe envelop. Vóór 1 mei moet de aangifte inkomstenbelasting binnen zijn bij de belastingdienst. Ga je zelf de belastingaangifte regelen? Tegenwoordig gaat dat digitaal en daar komt best wat bij kijken. Het is belangrijk om de juiste informatie bij de hand hebben en een aantal dingen goed te controleren. Tijdens de informatieavond krijg je een aantal handige tips en handvatten bij het invullen van de aangifte. Wat zijn de valkuilen? Welke kosten zijn er aftrekbaar? En hoe zit het met giften aan goede doelen? Er wordt ingegaan op onderwerpen zoals toeslagen, belastbaar inkomen, medische kosten en studiekosten.

Dick van Silfhout
De informatieavond wordt verzorgd door Dick van Silfhout. Dick is oud-medewerker van de belastingdienst en digitaal vrijwilliger bij de Bibliotheek Oost-Achterhoek.

Aanmelden
De informatieavond ‘Tips en tricks belastingaangifte’ is gratis bij te wonen. Wel is het nodig om je aan te melden. Dat kan via http://www.oostachterhoek.nl, door je te melden in een vestiging van de Bibliotheek Oost-Achterhoek of door te bellen met het Servicebureau van de Bibliotheek: 088-0062929.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven