UNO’21 start met G-voetbal


BORCULO – Bij UNO’21 doet iedereen mee! Als jeugdvoetbalvereniging zijn we maatschappelijk betrokken. Speciaal voor jongens en meisjes met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, organiseert UNO’21 op 5 en 19 maart aanstaande introductietrainingen op sportpark De Wildbaan. Onder leiding van René Overgoor en zijn assistenten zal om 11.00 uur gestart worden met de introductietraining waarbij alle facetten van het voetbal aan de orde komen.

“Trap je graag tegen een bal of wil je dat graag? We horen graag wie aan de introductietrainingen willen deelnemen. Stuur een e-mail met je naam en leeftijd naar [email protected]. Is er voldoende animo, dan zullen wij de trainingen zeker voortzetten!” Laat Paul van der Stelt namens UNO ’21 weten. 

PS. Deelnemers aan de training op 19 maart hebben geluk! Na de training wachten namelijk pannenkoeken!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven