v.v. Ruurlo plakt Berkelland-doet sticker


RUURLO – Sinds deze week heeft v.v. Ruurlo bij de ingang van de kantine en binnen in de kantine een Berkelland-doet sticker. “Met deze sticker laten wij zien dat onze organisatie wordt gerund door actieve en enthousiaste vrijwilligers. En daar zijn we heel erg trots op!”. Zegt voorzitter Henrie Meutstege.

Vrijwilligerswerk
Deze sticker kreeg v.v. Ruurlo van het Platform Vrijwilligers Berkelland, een netwerk van vrijwilligersorganisaties en verenigingen uit Berkelland die kennis, kunde en ervaring op het gebied van vrijwilligerswerk met elkaar delen. Zij willen met deze stickers meer aandacht vragen voor vrijwilligerswerk. Wil je meer weten over dit platform of ben je zelf op zoek naar vrijwilligerswerk? Scan dan de qr-code op de sticker of ga naar de website. “Ook wij gaan onze vacatures op deze site plaatsen”. Zegt Meutstege. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven