Vanaf 3 april 2022 haltetaxiRRReis in Gelderland


BERKELLAND – HaltetaxiRRReis is een flexibele vervoerservice op bestelling die zonder vaste route van halte naar halte rijdt. Met de haltetaxi reis je straks in Gelderland vanaf elke bushalte naar een andere bushalte. Je mag met de haltetaxi als de reisafstand tussen de 2 en 15 kilometer is. En als de reistijd 20 minuten korter is dan de bus of trein. Je kunt instappen en uitstappen bij een gewone bushalte of bij speciale haltetaxi haltes. Die zijn op plekken waar geen lijnbus rijdt. Vrijdag werd in Borculo een promofilm opgenomen. Daar namen wij even een kijkje.

De haltetaxi sluit aan op de vertrektijden en aankomsttijden van de bus of de trein op elke halte in Gelderland. Zo kan je eenvoudig overstappen om je reis te vervolgen. De haltetaxi houdt er rekening mee dat jij je bus of trein moet halen. Kom je uit de bus of de trein, dan staat de haltetaxi voor je klaar. Ook als de bus of de trein vertraging heeft. De haltetaxi neemt ook andere passagiers mee. Maar de haltetaxi rijdt niet langer dan 15 minuten extra om andere reizigers op te halen of af te zetten.

De haltetaxi rijdt niet volgens een dienstregeling. Je moet je deze vooraf bestellen. Bestellen kan straks eenvoudig met de reisplanner op deze website, of met de 9292 app of met de telefoon.

Iedereen die zelfstandig kan en mag reizen met het openbaar vervoer, kan gebruik maken van de haltetaxi. HaltetaxiRRReis maakt gebruik van personenauto’s en 8-persoons bussen. Voor mensen met een beperking zijn rolstoel bussen beschikbaar. Alle voertuigen zijn duurzaam elektrisch aangedreven.
– Reisproducten
– OV-chipkaart
– Abonnementen
– Kaartjes
– RRReis App

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven