Weerpraatje: Lente zet door


BERKELLAND – Wat een prachtig weer na al die stormen en vele regen. Wel nog fris in de vroege ochtend, maar met de zon erbij in de loop van de dag heerlijk weer. En de lente zet door! Ook de komende dagen weer veel zon en door een meer naar zuidoost draaiende wind ook langzaam wat warmer, mogelijk naar 15 graden en wellicht nog wat hoger. En de vorst in de nacht gaat in de loop van de week verdwijnen. In het weekeinde mogelijk wat meer bewolking, maar zo te zien ook daarna nog steeds dit fraaie lenteweer. En zoals we de laatste jaren gewend zijn nu ook weer een langere periode van droog weer in het vroege voorjaar. Nu nog niet zo erg na al die nattigheid en ook wel prettig voor het vele werk op het land!

Weerpraatje wordt verzorgd door onze Berkellandse weerman 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven