Woensdagmiddag 6 april MuseumVrij voor iedereen


EIBERGEN –  Museum de Scheper doet mee met de Nationale Museumweek 2022. Waar doe jij inspiratie op? Stap uit je dagelijkse patroon. Verwonder je in het museum. Samen of alleen. Open je wereld tijdens de Nationale Museumweek, van 4 t/m 10 april! Studies tonen aan dat een museumbezoek helpt tegen stress, tegen sociale isolatie en dat ze het zelfvertrouwen vergroten. Het museum is een plek van verwondering, inspiratie en verrassing, waar de kunstwerken, verhalen en gesprekken de creatieve geest prikkelen en uitdagen. Een connectie tussen collectie, mens en verhaal. Want wat is een tentoonstelling zonder publiek, een object zonder verhaal of een verhaal zonder interpretaties en gesprek?

Alle werkgevers worden opgeroepen om hun medewerkers op woensdagmiddag 6 april, tijdens de Museumweek, #MuseumVrij te geven. Een paar uur om inspiratie op te doen en het dagelijkse werkpatroon te doorbreken. Oftewel: open je wereld, een win-win voor werkgevers en werknemers! Op 6 april hopen we dat zoveel mogelijk mensen elkaar in het museum ontmoeten om verhalen en perspectieven te delen.
Open je wereld en maak een reis in de tijdmachine van Museum de Scheper. Verwonder je over de oerkracht van waaruit de aarde is ontstaan en zie de planeet langzaam de vorm krijgen zoals hij nu is.

Voor meer informatie zie www.museumdescheper.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven