Zeven jubilarissen bij Muziekvereniging Euphonia Eibergen


EIBERGEN – Muziekvereniging Euphonia viert dit jaar haar 125-jarig jubileum. Dat niet alleen de vereniging haar jubileum heeft, bleek tijdens de algemene ledenvergadering van 24 maart jl. Maar liefst 7 jubilarissen zijn er dit jaar te huldigen. Vanwege omstandigheden kon niet iedereen er bij zijn, drie van hen waren afwezig waarvan één jubilaris digitaal deelnam aan de vergadering. Gehuldigd werden: Wim te Nahuis 60 jaar lid, Henk Eekma 60 jaar lid, Jenne Broekgaarden 50 jaar lid, Peter Floors 50 jaar lid, Liesbeth Zijsling-Doggen 25 jaar lid, Gea Trutmans-ter Maat 25 jaar lid en Nienke Meulenkamp-Wildermuth 25 jaar lid. Allemaal behalve Nienke zijn de volledige tijd lid geweest van Euphonia, Nienke is 25 jaar lid van de KNMO.

 

Onderschrift bij foto: Vlnr Peter Floors, Wim te Nahuis, Gea Trutmans-ter Maat, Liesbeth Zijsling-Doggen

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven