Zorgen voor Schuurman BZC als maar groter


BORCULO – De crisis bij waterpolo eredivisionist Schuurman BZC wordt met de week groter. Gisteravond moest de ploeg van trainer Jeroen Kuilman op nieuw een grote nederlaag incasseren. In de thuis wedstrijd tegen UZSC uit Utrecht kreeg Schuurman BZC geen moment vat op haar tegen stander. Na vier periodes  stond er een eindstand van 9-20 op het scorebord. Opvallende afwezige bij de Borculoërs was doelman Horvath, niet hij met Jan Belderok stond in het doel bij Schuurman BZC. De Hongaar Horvath had vrijdag te kennen gegeven per direct te vertrekken uit Borculo.

Hoop
Trainer Jeroen Kuilman maakt een moeilijk seizoen door in Borculo. Er vertrokken tijdens het seizoen al 5 spelers en zijn ploeg is inmiddels afgezakt naar de 12de plek in de eredivisie. In 2022 blijven goede resultaten uit en moet Kuilman nederlaag naar nederlaag incasseren. De komende weken zal Schuurman BZC nog uitkomen tegen PSV, WP Den Haang en SVH. Dat zijn de nummers 11, 13 en 14 in de eredivisie. Als tegen deze ploegen goede resultaten worden behaald, zou men het vege lijf in Borculo nog kunnen redden door middel van de play-offs. 

Foto’s: Jaime Lebbink

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven