4-ballen biljarttoernooi in Beltrum

BELTRUM – Biljartvereniging KMER van café Dute uit Beltrum, houdt voor de achtste keer een 4-ballen biljart toernooi. Het spel wordt gespeeld, zoals de naam al zegt, met 4 ballen. De gele bal is de speelbal. Verschillende caramboles leveren een verschillend aantal punten op.
Wit en rood:​1 punt
Wit en blauw:​3 punten
Rood en blauw:​5 punten
Wit, rood en blauw:​10 punten.

De volgorde van raken is niet van belang. Er wordt gespeeld in groepen van +/- 10 personen. Iedere speler begint vanaf acquit. Als er geen carambole wordt gescoord is de volgende speler aan de beurt. Als de eerste 5 spelers precies op 100 punten zijn uitgekomen, is het spel beëindigd. Zij gaan door naar de volgende ronde. In de herkansingsronde spelen de afgevallen deelnemers tegen elkaar. Hiervan gaan de eerste 5 ook door naar de volgende ronde. De regels kunnen i.v.m. de tijdsduur tussentijds aangepast worden. 

Leuke prijzen
Men wil dit dit toernooi spelen op woensdag, donderdag en vrijdag bij café Dute. De aanvangstijd is elke avond om 19.30 uur, 1e speeldag is 25 mei en de finale is op zaterdag 11 juni. Het inschrijfgeld is € 5,00. Er zijn leuke geldprijzen te winnen. Tevens vindt er elke avond een verloting plaats met o.a. div. vleespakketten.

Iedereen die wel eens een balletje stoot kan aan dit toernooi deelnemen. Men kan zich opgeven bij café Dute, Mr. Nelissenstraat 16 te Beltrum (tel. 0544-204020) of per e-mail: [email protected] . De opgave moet binnen zijn voor 18 mei 2022.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven