Anny en Bert van der Meer stoppen met de CactusOase in Ruurlo


RUURLO – Nog 2 jaar en dan is het mooi geweest met de CactusOase in Ruurlo, zo laten Anny en Bert van der Meer weten. Het warm houden van het belevingspark en het onderhouden van de cactussen is na 2 jaar COVID-19 en de stijgende energieprijzen een hele uitdaging geworden. Daarom hebben Anny en Bert besloten te gaan stoppen, “Het is mooi geweest, het is tijd om anders te gaan genieten van onze vrijetijd, maar ook van elkaar. Het zal voor ons een flinken verandering zijn. We hebben hier altijd ons brood mee kunnen verdienen en zijn dankbaar naar alle mensen die de afgelopen jaren op bezoek zijn geweest. Het absolute hoogtepunt was het jaar 2019 met maar liefst 20.000 bezoekers”. Vertellen Anny en Bert.

Anny Cactus
Anny en Bert kijken meer dan tevreden terug op hun levenswerk, mocht er iemand het levenswerk van Anny Cactus willen overnemen over 2 jaar dan wordt dat van harte toegejuicht. “Zeker staan we open voor een overname, mensen die daarvoor interesse hebben kunnen zich bij ons melden”. 

Online
Helemaal verdwijnen zal Anny Cactus niet, want inmiddels heeft zij een cursus gevolgd en afgerond. Anny is een eigen YouTube kanaal begonnen, uiteraard is het onderwerp ook hier weer cactus. Net als de CactusOase doet ze het YouTube kanaal samen met Bert. Als je nieuwsgierig bent neem dan snel een kijkje op het YouTube kanaal van Anny en Bert. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven