Beeldentuin AJ & LW Bier geopend tijdens paasdagen


BORCULO – Beeldentuin AJ & LW Bier aan de Haarloseweg 6 in Borculo gaat weer open, tot 30 oktober. Tijdens het paasweekend is de beeldentuin beide dagen geopend er zijn rondleidingen en demonstraties. De tuin is weer helemaal klaar voor het zomerseizoen de sculpturen van keramiek, hout en combinaties van beide zijn in de beeldentuin geplaatst. En er zijn veel nieuwe beelden bijgekomen.

Verborgen hoekjes
Men kan er zich laten inspireren door de verrassende opstellingen en let vooral op de verborgen hoekjes en prachtig aangelegde vijver. Van beide kunstenaars, zowel Louise als Dolf is er desgevraagd uitleg over de kunstwerken. Dus kom kijken in deze oase van rust in het paaswekend of later, de beeldentuin is op andere dagen is geopend (na afspraak via tel. 06-36285807 of 06-49970136. Voor meer inspiratie kijk op http://beeldentuin-gelderland-exposities.nl of http://ajbier.exto.nl

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven