Cactus Oase geopend tijdens Pasen


RUURLO – De Cactus Oase is tijdens beide Paasdagen geopend. In het voorste gedeelte van de CactusOase is er tijdens deze dagen een grote Expositie van Jeroen Vogtsmidt en Leonie Zieverink. Deze exposities zijn vrij van entree, voor de Cactus Oase gelden de normale entree prijzen. Wil je kennismaken met Leonie en haar intuïtieve schilderkunst dan is dat mogelijk op zondag 17 en maandag 18 april (Pasen) bij de Cactus Oase aan de Jongemanssteeg 6 in Ruurlo. Leonie is in actie te zien van 11.00 tot 17.00 uur, ben je benieuwd naar haar nieuwste werk en hoe ze schildert dan kun je een kijkje komen nemen, ook heeft ze gedacht aan het aanbieden van een proefworkshop intuïtief schilderen, het is doorlopend en kunt terplekke aanschuiven voor jong en oud.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven