Clubvoetbaldagen bij Sportclub Neede

NEEDE  – De Clubvoetbaldagen bij Sportclub Neede gaan van start. Deze drie gave voetbaldagen voor voetballers van 6 t/m 13 jaar worden bij veel voetbalclubs door heel Nederland georganiseerd.

Tijdens deze dagen op maandag 2 mei t/m woensdag 4 mei staat plezier, pret en vrienden maken voorop. De glunderende gezichten van de deelnemers na afloop verraden een intensieve en sportieve dag. Ze voelen zich echt een prof.

Deelnemers uit de hele regio genieten van de techniektraining, de spannende penaltybokaal en uitdagende voetbaloefeningen. De komende dagen staat onder andere nog de voetbalquiz, voetbalbingo, 7-kamp en het toernooi op het programma.

Deze voetbaldagen worden georganiseerd door Clubvoetbaldagen samen met de trainers, begeleiders en vrijwilligers van Sportclub Neede. Iedereen is welkom om de komende dagen een kijkje te nemen op het sportpark van Sportclub Neede in Neede.

Neem voor meer informatie of foto’s contact op met: Joren Meijer via 06-34438081

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven