Deerns op ‘t rad tocht zondag 8 mei 2022


EIBERGEN – Zondag 8 mei organiseert TC Eibergen haar eerste Deerns op ‘t rad tocht. Er zijn 2 tochten voor de MTB/gravel bike en voor de “gewone” fiets e-bike. De inschrijving, 16 euro, is inclusief prachtige route, verzorgingspost, 2 consumpties, lunch en after party op het terras bij Café de Beuk (Tijink Bats)

Deze tocht voor MTB/Gravel en E-bike voert de deelnemers door de prachtige omgeving van Eibergen. Bij Café Grenzicht in Holterhoek ( pauzeplek) wordt u koffie en gebak aangeboden. Er kan tussen 09.30 en 10.00 uur gestart worden bij Café de Beuk Beltrumseweg 7 Eibergen (Tijink Bats) De afstanden die gereden kunnen worden zijn 35 E- bike & stadsfiets en 40 km MTB & gravelfiets. Leden van de NTFU en KNWU kunnen via hun ledenpas snel starten m.b.v. Scan en Go; alle andere deelnemers dienen een startkaart in te vullen. Met uw startkaart & polsbandje heeft u recht op een lunch en 2 consumptie.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven