Dr. Ariëns Daltonschool presenteert nieuwe logo aan ouders en kinderen

NEEDE – Het nieuwe logo volgde op de vernieuwde missie en visie die de school het afgelopen januari heeft opgesteld. De Daltonschool in Neede wordt nu iets meer dan een jaar geleid door Marleen Bartelds. ’De coronatijd was een lastige tijd voor kinderen en leerkrachten. Op school was er behoefte aan een duidelijke weergave van onze missie en visie op onderwijs. Met elkaar hebben we hard gewerkt dit duidelijk te krijgen. Dit is nu heel treffend weergegeven in een poster.’


Sticker en rolmaat

Woensdag 30 maart werd het nieuwe logo in gebruik genomen. Dit heeft de school niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Alle kinderen kregen een kleinigheidje in de vorm van een sticker en een rolmaat met logo. De rolmaat werd die dag in alle groepen gebruikt. ‘Alle kinderen hebben vandaag een rekenles gehad rondom het thema meten, waarbij ze de rolmaat meteen konden gebruiken’, aldus Marleen, directeur van de school.

De ouders van de school zijn schriftelijk al ingelicht, maar worden 13 april tijdens een oudercafé bijgepraat. Daarnaast zullen deze avond ook de plannen worden gepresenteerd voor de nieuwe inrichting van de school.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven