Eetcafé Rekken is Paassferen


REKKEN – Doordat corona nog niet verdwenen is zijn er op het laatste moment toch enkele afmeldingen, maar toch is Den Hof goed gevuld met gasten die graag komen eten. Ook bij de “koks” zijn er enkele afwezig. Dit mag geen bezwaar zijn om toch een heerlijke maaltijd te maken.


Diner

Het voorgerecht bestond uit een carpaccio van rosbief en rode bieten, versierd met rucola, pitjes, parmezaan en een heerlijke dressing.
Het hoofdgerecht was deze keer een vertrouwd recept. Aardappels, vlees en groente. D.w.z. Een lekkere gehaktbal, voor een ieder 2 stuks, en een combinatie van witte en spitskool met een julliene wortelsalade voor de frisse toon in het geheel. Het toetje was een bekend gerecht. Enkele jaren geleden vlak voor Pasen was dit ook geserveerd en toen waren de complimenten groot. Vandaar dit opnieuw: Damescreme. De tegenhanger van Herencreme, met advocaat i.p.v. rum. De schalen werden bijna uitgelikt.

Jeugd
Voor de volgende maand mei wordt er geen standaard eetcafé georganiseerd op de 1e dinsdag van de maand. Deze maand heeft de organisatie van Eetcafe Rekken besloten om samen met de Jeugdclub Rekken een Vrijheidsmaaltijd te organiseren op 5 mei. Deze maaltijd is een landelijk project van het Nationaal Comite 4/5 mei . In deze onrustige tijden in de wereld is het zinvol om stil te staan bij de vrijheid waarin wij leven en deze te waarborgen. De maaltijd vindt plaats in de schuur van Loonbedrijf Winkelhorst op de Rekkense Binnenweg.

Inloop vanaf 17.30 uur. Start maaltijd 18.00 uur.
Opgave bij Alie Sieben , tel 0545-431656 of [email protected]
Graag voor 16 april aanmelden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven