Emotioneel afscheid Schuurman BZC van de waterpolo eredivisie


BORCULO – Zondag kwam er een einde aan een tijdperk voor Schuurman BZC. Jarenlang speelde de Borculoërs in de eredivisie, zeker niet onverdienstelijk. Vier keer wist Schuurman BZC de landstitel te pakken. Grote namen van zowel spelers als trainers kwamen voorbij. Vorig seizoen wist Zeno Reuten met zijn ploeg nog de play-offs voor de strijd om de landstitel te behalen. Dit seizoen was het, vooral na de korte winterstop, kommer en kwel. Afgelopen week kwam er een opvallend besluit naar buiten. Schuurman BZC laat zich zelf degraderen. Daardoor was gisteren de laatste wedstrijd als eredivisie ploeg, er werd een bekerduel gespeeld tegen PSV. Wat betreft werd er in stijl afgesloten, er werd met 14-15 verloren. De club heeft de doelstelling om in de toekomst terug te keren in de eredivisie.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven