Ernstig ongeval op kruising N315 met Batendijk


BORCULO – Zondagmiddag zijn de hulpdiensten even na half één massaal uitgerukt naar de N315 tussen Borculo en Ruurlo. Ter hoogte van de Batendijk gebeurde een zwaar ongeval waarbij twee motorrijders en een automobilist betrokken waren. Volgens getuigen wilde een auto die op de N315 reed links afslaan, de Batendijk op. Een motorrijder zou achterop de afslaande auto zijn geklapt, vervolgens zou een tweede motorrijder de situatie niet meer hebben kunnen ontwijken en kwam eveneens ten val. Behalve de politie en de ambulance werd er ook een traumahelikopter opgeroepen.

Verkeer omgeleid
Het verkeer op de N315 ondervindt op dit moment hinder van de aanrijding. De N315 is rondom Borculo afgesloten, het verkeer wordt omgeleid via de bebouwde kom van Borculo. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. 

Slachtoffers
Één motorrijder is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, over de aard van zijn verwondingen is niets bekend, wel ging een trauma arts uit de traumahelikopter mee in de ambulance. De automobilist raakte niet gewond maar was hevig aangedaan door het voorval. De tweede motorrijder is ter plaatse door het ambulance personeel nagekeken.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven