FC Eibergen organiseert uniek Oranjefestival 


EIBERGEN – Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert FC Eibergen op zaterdag 30 april een uniek Oranjefestival op Sportpark De Bijenkamp.

Oranjefestival
FC Eibergen werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Er wordt zowel een programma aangeboden voor het reguliere voetbal als voor het g-voetbal. Kinderen vanuit het basisonderwijs en het speciaal onderwijs zijn dus van harte welkom!

Voetballen als Oranje!
De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Aanmelden
Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op FC Eibergen komt ons Oranjefestival naar voren. Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit FC Eibergen volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.

Meer informatie of vragen ?
Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met Anton Wolterink contact opnemen. Dit kan via [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven