Gemini bedankt sponsoren met paasattentie


BORCULO – Bestuur en leden van volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini zijn erg blij met alle sponsoren en leden van de “Club van 50” en hen ook heel dankbaar voor hun bijdrage aan het functioneren van de vereniging. In deze tijd is het bijna niet meer mogelijk een vereniging te runnen zonder de steun van sponsoren. Zij zijn dus heel belangrijk en als dank kregen zij een heerlijke paasstol van medesponsor Bakker Jos.

Club van 50
Naast de sponsoren kent de vereniging de “Club van 50”. De leden hiervan betalen 50 euro per jaar en worden, als zij dat willen, met een naamplaatje bekend gemaakt op het bord in sporthal ’t Timpke. De vereniging kent verschillende vormen van sponsoring. Meer weten of belangstelling? Neem dan contact op met de Sponsor Commissie via [email protected]

Op de foto: Jaime Lebbink van de SC en Sietske van Eijkel Brouwer met paasstol, wijzend naar het bordje van: R Eijkelbrouwer Opleidingen en Dienstverlening

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven