Gratis banden oppompen op de parkeerplaats bij de Coop in Borculo


BORCULO – Maandagmiddag is er een Slimme Bandenpomp geplaatst op de parkeerplaats bij de Coop en de Action in Borculo. Navraag leert ons dat de Provincie Gelderland er voor gezorgd heeft de deze bandenpomp hier is geplaatst. Banden op pompen bij deze pomp is geheel gratis.

Bandopspanning.nl
“Veel te vaak gebeurt het oppompen van banden niet correct. Uit onderzoek van CE Delft blijkt dat 79% van de gebruikers voor gebruik van de gangbare luchtpompen onderspanning heeft. Echter heeft 51% nog steeds onderspanning na het oppompen van de banden bij deze gangbare luchtpompen. Nog opvallender: 37% van de automobilisten rijdt weg met een lagere bandenspanning dan waarmee ze kwamen! De Slimme Bandenpomp biedt automobilisten gemak bij het oppompen van autobanden, waardoor het oppompen van banden laagdrempelig wordt en goed gebeurt. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven