Gratis computercursussen in Borculo en Eibergen


BERKELLAND – De wereld wordt steeds digitaler. Meer en meer wordt aan de burger gevraagd om zaken digitaal te regelen. Het aanvragen van toeslagen, het regelen van een verlenging van het rijbewijs, contact leggen met de huisarts of het ziekenhuis. Maar wat als men niet zo digi-vaardig is? De Bibliotheek Oost-Achterhoek biedt graag hulp in de vorm van gratis cursussen, workshops en spreekuren.

Vanaf april organiseert de bibliotheek in Groenlo, Eibergen en Borculo weer de basiscursus Klik & Tik 1. Wie helemaal geen ervaring heeft met computers maar wel heel graag meer zou willen weten, kan is deze zesdelige cursus gaan volgen. Met een klein groepje medecursisten gaat men op een rustig tempo en in een gezellige sfeer aan de slag. In Eibergen start de cursus op 5 april (aanvang 9.30 uur). Een dagje later (6 april, eveneens om 9.30 uur) zijn zowel Borculo als Groenlo aan de beurt.

Gratis
Cursussen zijn voor iedereen gratis. Naast Klik & Tik biedt de bieb ook andere gratis workshops en cursussen aan, onder andere over de digitale overheid en digitale gezondheid. Meer informatie hierover is te vinden in de bibliotheken of op www.oostachterhoek.nl/cursussen. Aanmelden voor één van de cursussen of workshops kan via www.oostachterhoek.nl/cursussen, in één van de bibliotheken of via tel. 088-0062929.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven