Heuvelschool 3 winnaar J.W. Schepers schoolvoetbaltoernooi


BORCULO – Op woensdagmiddag 6 april organiseerde voetbalvereniging DEO het Jan-Willem Schepers schoolvoetbaltoernooi voor groep 3 en 4 van de basisscholen in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo. Met een opgave van wel geteld 14 teams van 8 basisscholen waren er in totaal zo’n 100 kinderen actief op Sportpark Dijkhoek. Ook waren er veel toeschouwers af gekomen op dit jaarlijkse toernooi op de velden van DEO. De weergoden waren ons gunstig gezind. Ondanks dat het best fris was, bleef het de hele middag gelukkig wel droog.

Heuvelschool 3 neemt strafschoppen net iets beter
In de finale van het schoolvoetbaltoernooi nam Heuvelschool 3, na een 1-1 gelijkspel, de strafschoppen net wat beter dan de Voshaar uit Haarlo. In de ’troostfinale’ wist Sint Jorisschool team 2 beslag te leggen op de derde plek door met 1-0 te winnen van Heuvelschool team 1.
De top 4 kreeg een fraaie beker mee naar school en voor alle deelnemers was er een toernooi-vaantje als aandenken. 


Foto’s: Jaime Lebbink

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven