KiKa neemt recordcheque knieperkesactie Jeugdclub Rekken in ontvangst


REKKEN – Maureen Smeijers, vrijwilliger van KiKa, kwam zaterdag 16 april vanuit haar woonplaats Rijssen naar Rekken om een cheque ter waarde van 3.200 euro in ontvangst te nemen. Dat geld was bij elkaar gebracht door de leden van Jeugdclub Rekken, tijdens de jaarlijkse kerstactie voor het goede doel. Het bakken en bezorgen van duizenden knieperkes leverde maar liefst 1.600 euro op. De kerken hadden vooraf al aangegeven het opgehaalde bedrag te verdubbelen en daarom gaat er maar liefst 3.200 euro naar het goede doel van dit jaar. KiKa werft fondsen om onderzoek te kunnen doen naar behandelingsmethoden van kinderkanker.

Foto: De twee recordverkopers Daan Wantia (rechts) en Kyra Driezes (derde van links) en KiKa-vrijwilligster Maureen Smeijers (links)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven