Neede gaat los tijdens Koningsnacht én Koningsdag

NEEDE – Woensdag 27 april is het weer Koningsdag, normaal gesproken vindt in Neede op deze dag Oranjepop plaats. Dit jaar gaat het op een nét iets andere manier dan voorheen. Café De Ruif en Café Vally’s zijn een samenwerking gestart om Koningsdag optimaal te vieren.

Kingsnight
De avond voor Koningsdag, dinsdagavond 26 april, is in Neede Café De Ruif dé plek waar in Neede Koningsnacht wordt gevierd. DJ Jordi en DJ Mathijs zullen er voor zorgen dat Koningsnacht 2022 in Neede onvergetelijk blijft. Deze twee heren maken van deze avond een “Dolle Screever Party”.

Kingsday
Donderdag 17 maart maakte Café Vally’s op Facebook bekend dat zij dit jaar een feest gaan organiseren. Recht voor de ingang van het café, op het Vlearmoesplein, gaat gezorgd worden voor muziek en vertier voor alle leeftijden. In het begin van de middag, vanaf 12:00 uur, is er een mogelijkheid om je in te schrijven voor de “grootste en gezelligste Open Air Muziekquiz van Nederland”. De quiz begint om 13:00 uur en duurt anderhalf uur. “Meezingen is verplicht en niet meedansen is onmogelijk!” laat Café Vally’s op Facebook weten.

De muziek van de dag wordt verzorgd door de band “From USA” en het “Panter DJ Team”. From USA speelt al bijna 25 jaar de grootste hits uit de 60’s, 70’s en 80’s, vaak door de band in een eigen jasje gegoten. Het Panter DJ Team is in Neede vooral bekend door hun optredens in de roze kerk tijdens Oranjepop. Ook was de DJ groep, dat bekend staat om zijn dansbare deuntjes, te vinden bij Café Vally’s op de zondag tijdens carnaval dit jaar.

Het feest op het Vlearmoesplein is een eenmalige actie. “Hopelijk vindt Oranjepop volgend jaar weer plaats in volle glorie!”

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven