Nieuwe trainer FC Eibergen vrouwen

EIBERGEN- De Technische commissie van FC Eibergen is erin geslaagd om een nieuwe trainer voor Vrouwen 1 aan te stellen. Na een gedegen selectieprocedure, waarbij de spelersraad van Vrouwen 1 zeer nauw betrokken was, is de keuze gevallen op Ali Yalcin uit Enschede.

Ali heeft als trainer van vrouwen al een aantal clubs voorzien van oefenstof. Begonnen is hij bij Avanti Wilskracht uit Enschede waar hij verschillende meisjes- en vrouwenteams heeft getraind, waarna hij de vrouwen 1 elftallen (zowel Vrouwen 1 op zaterdag alsook Vrouwen 1 op zondag) van L.S.V. uit Lonneker heeft getraind. Op dit moment is Ali trainer van het Vrouwen 1 elftal van Grol. In de gesprekken met de technische commissie en de spelersraad werd al snel duidelijk dat Ali voldeed aan de profielschets die de speelsters van Vrouwen 1 op verzoek van de TC hadden opgesteld.

De technische commissie denkt met het aan stellen van Ali een goede slag te hebben geslagen in de verdere professionalisering van het vrouwenvoetbal bij FC Eibergen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven